Det startade som en vision. En vision om att öppna ett rum för möten, hemtrevnad, skratt och inspiration - ett rum för en upplevelse och social livsstil där känsla för design och kvalitet står i centrum, bland vänner och bekanta.

I upptakten, precis som i alla andra företag, var allt småskaligt. Allt utom kärleken och entusiasmen för stil och design, för känsla, service och kvalitet. På den tiden varvades homepartyn med privata inredningsprojekt, det var mycket mer en hobby än ett leverne.

Det har gått ett tag sedan dess, då vänner och vänners vänner samlades hemma hos mig. Butiken öppnades i september 2010 och det har sedan dess varit full fart. Idag samlas istället allesammans, vänner och bekanta, i Tullhuset i Västerås. Numera har de gamla vännernas vänner blivit de vänner som i sin tur tar med sig sina vänner, det kan liknas vid ringar på vattnet. Vi tror mycket på att våra vänner är de bästa ambassadörerna för Tullhuset Living, och de behandlar vi med största omsorg, kärlek och respekt.

Anslut dig gärna till vår vänskapskrets, vi välkomnar alla! 

Utan våra vänner är vi ingenting, ni är vårt allt!