Leveranstiden är normalt ca 2–5 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna. 

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Hämta i butik
Du kan även hämta din vara i vår butik!  - Du aviseras via mail när din order är packad och klar att hämtas i vår butik på Sjötullsgatan 2 i Västerås. Detta leveransalternativ är helt gratis. Ditt paket finns att hämtas ut samma eller nästföljande vardag efter 16.00 om inte annat angetts i din bekräftelse. 

Transportskador
Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas.

Outlöst paket
Outlösta paket omfattas ej av ångerätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på för närvarande 299kr samt fraktavgift. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Möbler
På ordrar som innehåller möbler tillkommer en viss frakt oavsett om du överskridit vår fraktfria gräns eller inte. Vi kontaktar dig efter genomförd order för att hantera detta.

Nekade köp
Vi reserverar oss rätten att makulera inkomna ej levererade ordrar.