Om oss

Sedan 2010 har vi utgjort en aktuell och inbjudande butik för både kläder, möbler och inredning. Vi finns i den vackra Tullhuskammaren vilken uppfördes 1932, och som länge fungerade som Tullhus för all sjöfart i norra Mälaren.

Mötesplats

Visionen med Tullhuset var redan från början att skapa en spännande mötesplats i en säregen miljö direkt vid Mälaren. Därför samsas här både kläder, möbler och inredningsdetaljer med hudterapeuter, fotvårdsspecialister och en av Västerås allra bästa restauranger – K9.

Ett besök på Tullhuset kan därmed tillgodose de flesta sinnen. Varmt välkommen!

Design och passform

För oss är effektiv design funktionell, tidlös och engagerande. Vi jobbar med ledande internationella varumärken och tillverkare, där drivkraften alltid kan spåras till det stilrena, enkla och det vackra. Därifrån väljer vi vårt sortiment med individuell omsorg, i små och exklusiva upplagor.

Det viktigaste är dock du. Vad du söker, vad som gör dig unik och vad som gör dig glad. Därför utgår vi alltid från dig och låter ditt behov styra. Med vår kompetens och våra produkter får du alltid en lösning som passar just dig.